Det här kan vi hittills

Jag har gjort en liten tabell som jag tänkte jag kunde visa, det här är vad vi kan hittills. Men vi har en hel massa andra trick på gång.
Det går framåt och både jag och Gizmo har skitkul. Det är synd bara att lekbelöning inte motiverar honom alls. Jag kan inte träna så ofta med bara godis eftersom det blir alldeles för mycket. Men det går ju framåt och han förstår så himla snabbt. Och vi har ju kul på vägen!

Här är tabellen:

Första fästingen

I morse tog jag årets första fästing på hunden. Det är tur att jag inte är sådär fästingäcklad som många är. Jag är nog ganska härdad när det gäller fästingar. 
Men nu har det alltså börjat, redan. Det känns lite lite jobbigt måste jag säga. 
Men vi klarar oss igenom den här fästingsäsongen också! 

Härlig skogspromenad!

Vi hade en riktigt härlig promenad, jag och Gizmo. 
Han fick hoppa och skutta bland stenar och stammar, han såg så glad ut!
Men han är trött i hjärnan av allt vi gjort denna vecka, det märks tydligt. Vi mötte både hästar och hundar och han reagerade knappt, bara lunkade vidare och fortsatte nosa lite. 

Här kommer lite bilder, nu blir det bara mys i vårsolen! 








Vårig helg!

Idag har voffis vilodag. 
Igår tog vi med oss mina systersöner ut i skogen och tränade lite personsök, mest på lek. Barnen fick springa och gömma sig en bit upp i skogen och så fick Gizmo hitta dem. Han är så duktig! Han har verkligen ett imponerande fokus. 
Däremot är han ju som sagt lättdistraherad. Vi klickade lite också, försökte med några nya trick och allt gick jättebra! Nu kan han slalom på kommando, det tog bara två dagar! 

Men som sagt, idag har vi vilodag. Vi ska bara ta en skogspromenad i vårvädret, det är ju så härligt så man vill bara vara ute hela tiden. Jag ska städa kaninburar och klippa klor. Och ikväll måste vi borsta ur lite tovor på Gizmo, de uppstår snabbt när man är ute i skogen! 

Här är en bilder från igår.














RSS 2.0